Minimumskrav:
|
Virksomheden er bevidst om forplejningsforbrug, men det er ikke et bæredygtighedsfokus.
|
Action: |
Outcome: |
Der tilbydes i virksomheden frugtordning og ved julefrokoster og sommerfest, prøver vi på at være bevidste om indkøb af mad, så der ikke forekommer madspild |
Der er plads til forbedringer, i form af valg af leverandør |
Effektivitet:
|
Virksomheden har fokus på at nedsætte madspild og købe mindre kød, hvilket også medfører lavere klimabelastning.
|
Bæredygtig vækst:
|
Virksomheden har intet madspild og køber økologisk hvor muligt. Virksomheden kender klimabelastningen af deres forplejning og arbejder mod, at den er så lav som mulig.
|
Holdbare løsninger:
|
Al forplejning er som minimum økologisk men fortrinsvis biodynamisk, sæsonbetonet og støtter et mangfoldigt dyreliv. Alle madrester og madaffald bliver til næring og energi.
|
|